Forside » Elevationssenge
Play
Prev
Next

Elevationssenge

Med en elevationsseng har du mulighed for at få mest muligt ud af dit sengemøbel. Du kan udnytte hele potentialet i din nye seng, både når du er vågen – og når du sover. Elevationssenge kan både bruges til at nyde livet, eller hjælpe med søvnen.

Sengespecialistens udvalg af elevationssenge giver de fleste mulighed for at vælge den elevationsseng, der dækker netop deres behov.

Professionel vejledning

Først og fremmest skal du have den korrekte madras. Derefter kigger vi på, om du skal bruge din elevationsseng til oplevelser, som at læse, arbejde eller se TV. Til sidst ser vi på, om du har brug for en model, der kan mindske smerter, ubehag, søvnbesvær og lignende.

Vores dygtige specialister tilpasser din elevationsseng præcis til dig, og vores stærke leverandører producerer elevationssenge med mange forskellige muligheder.

Besøg din lokale Sengespecialist og prøv, hvordan en elevationsseng føles i ”virkeligheden”.

Auping

Oplev utrolige muligheder i både teknik og design. Aupings elevationssenge leveres i alt fra manuelle elevationsdele, til højteknologiske elevationssenge med op til 5 individuelle motorsystemer.

En elevationsseng fra Auping er kendetegnet ved bl.a. den kendte ventilerende og holdbare trådbund, samt madrasser der lavet specielt til elevationssenge.

Wonderland

Perfekt kombination af de klassiske madrasser og elevationssenge. Med et gennemtænkt udvalg af motorsystemer og muligheder bliver Wonderlands kendte madraskvalitet kun endnu bedre på en elevationsseng.

En Wonderland elevationsseng er kendetegnet ved bl.a. op til 4 forskellige madrashårdheder og topmadrasser på alle modeller. Desuden leverer firmaet elevationssenge i forskellige opbygninger, og med 2,3 eller 4 motorer.

Tempur

Den kendte Tempurmadras er optimal til elevationsenge, da det specielle skum er lige så behagelig at sidde på, som at ligge i. Skummadrassen er desuden fleksibel og velegnet til elevation.

En Tempur elevationsseng er kendetegnet ved bl.a. de specielle ”tallerken” elevationsbunde, som får det bedste ud af Tempurskummets utrolige egenskaber

Dunlopillo

Madrassen er ekstremt velegnet til elevationssenge, og Dunlopillos udvalg spænder over standard elevationsbunde, til de mest avancerede elevationsløsninger med op til 4 motorer.

En Dunlopillo elevationsseng er kendetegnet ved bl.a. den følsomme og formstabile madras. Desuden leverer Dunlopillo elevationssenge i meget kraftig opbygning, og med markedets bedste muligheder for at justére sengen, så den bliver helt personlig.