Madrasser

Wonderland Piano Boxmadras Premium Hyperflex
Fra: 8.998 DKK
Spar op til: 5.854 DKK
Spar op til 5.854,-

Madrassen – din nøgle til god søvn

Vidste du, at madrassen er den vigtigste del af din seng? For at opnå en god nattesøvn er du afhængig af en madras, der er optimal for din krop og dens behov.
Det kan være svært at vide, hvad netop du har behov for. Derfor er det vigtigt, at du prøver dig frem i vores butikker.

Prøv forskellige madrasser

Der findes bløde madrasser, hårde madrasser, skumgummimadrasser, latexmadrasser, springmadrasser. Flere madrasser er desuden designet med forskellige komfortzoner – og hårdheder. Det kan være en jungle at finde rundt i. Madrasproducenterne gør meget for, at du skal ligge komfortabelt i netop deres madras. Derfor er det vigtigt, du prøver forskellige muligheder, inden du træffer dit valg.

Vær grundig i dit madrasvalg

Vælger du en madras, der er for hård eller for blød, påvirker det ikke kun din komfort natten igennem, men også din evne til overhovedet at falde i søvn.
Den rigtige madras skal understøtte din krop og være behagelig. Korrekt støtte for hoved, nakke og rygsøjle giver den gode, dybe søvn. Samtidig sikrer en god madras, at du ikke vågner med spændingshovedpine og ømme, stive led.
Den dyreste madras er ikke altid bedst.
Der produceres madrasser i mange prisklasser. Hos SengeSpecialisten forhandler vi derfor er bredt udvalg – også i forhold til prisen. Men husk; Prisen er ikke afgørende for, hvordan du ligger på madrassen. Og du må ikke købe en madras over dit økonomiske råderum. Din nattesøvn skal jo heller ikke spoleres af mareridt over prisen på din nye madras. Det vigtigste er, hvordan madrassen støtter din krop. Er du komfortabel og tilfreds, så har du truffet det rette valg.

Madraskøb kræver god tid.

Når du er på udkig efter en god madras, så giv dig god tid. Du er ikke ude og shoppe efter tøj, eller nye sko. Vi tilråder aldrig, at et madraskøb overstås på 10 minutter. Man tilbringer 1/3 del af sit liv i en seng. Det er derfor væsentligt, hvordan man ligger på sin madras. Og den søgning i markedet tager tid.
I SengeSpecialisten har vi altid et stort udvalg af madrasser i butikkerne. Sæt tid af og kom og mærk vores forskellige mærker indenfor madrasser.

Få vejledning i dit madrasvalg

Hos SengeSpecialisten får du altid førsteklasses rådgivning af kompetent personale. Dit behov for god og opbyggende søvn er vores førsteprioritet – og vi har mange års erfaring i at vejlede.
Læs her hvilke madrasser, du selv kan afprøve i vores butikker.