Auping | Køb Auping Senge & Madrasser I god kvalitet

Luk

clear
Unikt design og prisvindende senge

Komfort og bæredygtighed i mere end 125 år

Spiralnetsbund med 80% luftgennemstrømning og optimal ventilation

Se hele vores udvalg af Auping tilbehør

Auping forhandler

Hos SengeSpecialisten har vi et af Danmarks største udvalg af Auping produkter, hvilket vi er meget stolte af. Auping har sine rødder i Holland, hvor de på fabrikken løbende arbejder på at udvikle og forbedre produkterne. Her er høj kvalitet, komfort, design og bæredygtighed i centrum. Dette er både i henhold til funktionaliteten på produkterne, så kunderne får den bedste seng og med et miljømæssigt afsæt, så produktionen er så grøn som muligt. Det er med til at gøre Auping til et moderne og bæredygtigt valg, når man køber ny seng. Auping har mere end 125 års erfaring og er i dag den største selvstændige sengefabrikant i Holland.

Bæredygtig komfort

Auping produkter er specialfremstillet til den bedste søvn. En god nattesøvn afhænger nemlig både af din sengebund, madras, pude og dyne, som sammen skaber de bedste forudsætninger for at vågne frisk og veludhvilet. Er du interesseret i klima, miljø og energi? Auping tager sit ansvar for nutiden og fremtiden alvorligt. Brandet har derfor også allerede nu taget et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig fremtid. I 2020 skal alle deres virksomhedsprocesser være C2C-certificeret, så de bliver den første Cradle to Cradle-sengefabrikant i verden. Dette sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed. På den måde forurener de ikke unødvendigt meget, når sengene produceres.

Stilfuldt design

Auping er med sit flotte design et moderne valg, der følger tidens trends og tendenser. Det afspejler sig både i de mange sengemodeller og det flotte sengetøj, der prydes med flotte farver og mønstre. Lækkert sengelinned giver ikke kun god komfort, men skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Auping gør derfor en ære i at tage stilfulde og fashionable beslutninger, når de udvikler nye kollektioner til soveværelset. Hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af produkter fra Auping, så vi kan give vores kunder det bedste fra Auping-universet året rundt.

Bære­dygtig produk­tion med gen­anvendelige materialer

Komfort uden kemikalier

Stort udvalg af sengerammer, farver og tekstiler

Op til 50 måneders rentefri finansiering

LÆS MERE

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.