Auping | Køb Auping Senge & Madrasser I god kvalitet

Luk

clear
Unikt design og prisvindende senge

Komfort og bæredygtighed i mere end 125 år

Spiralnetsbund med 80% luftgennemstrømning og optimal ventilation

Se hele vores udvalg af Auping tilbehør

Auping forhandler

Hos SengeSpecialisten har vi et af Danmarks største udvalg af Auping produkter, hvilket vi er meget stolte af. Auping har sine rødder i Holland, hvor de på fabrikken løbende arbejder på at udvikle og forbedre produkterne. Her er høj kvalitet, komfort, design og bæredygtighed i centrum. Dette er både i henhold til funktionaliteten på produkterne, så kunderne får den bedste seng og med et miljømæssigt afsæt, så produktionen er så grøn som muligt. Det er med til at gøre Auping til et moderne og bæredygtigt valg, når man køber ny seng. Auping har mere end 125 års erfaring og er i dag den største selvstændige sengefabrikant i Holland.

Bæredygtig komfort

Auping produkter er specialfremstillet til den bedste søvn. En god nattesøvn afhænger nemlig både af din sengebund, madras, pude og dyne, som sammen skaber de bedste forudsætninger for at vågne frisk og veludhvilet. Er du interesseret i klima, miljø og energi? Auping tager sit ansvar for nutiden og fremtiden alvorligt. Brandet har derfor også allerede nu taget et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig fremtid. I 2020 skal alle deres virksomhedsprocesser være C2C-certificeret, så de bliver den første Cradle to Cradle-sengefabrikant i verden. Dette sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed. På den måde forurener de ikke unødvendigt meget, når sengene produceres.

Stilfuldt design

Auping er med sit flotte design et moderne valg, der følger tidens trends og tendenser. Det afspejler sig både i de mange sengemodeller og det flotte sengetøj, der prydes med flotte farver og mønstre. Lækkert sengelinned giver ikke kun god komfort, men skaber en hyggelig atmosfære i dit soveværelse. Auping gør derfor en ære i at tage stilfulde og fashionable beslutninger, når de udvikler nye kollektioner til soveværelset. Hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af produkter fra Auping, så vi kan give vores kunder det bedste fra Auping-universet året rundt.
Med en Auping seng sætter du både sovekomfort og stil i højsædet. Aupings senge fås både som enkeltmandssenge, halvandenmandssenge og dobbeltsenge, og du har mulighed for at sammensætte sengene, så de passer til, hvad du har plads til og behov for. Hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af senge fra Auping, der kan fås som planseng, med manuel elevationssengebund eller 1, 2 eller 3 motorer. Derudover kan du vælge mellem forskellige typer Auping Madrasser, der giver den større og komfort, du har behov for. Det giver dig rig mulighed for at sammensætte din nye Auping drømmeseng. Læs mere om alle Auping sengemodeller herunder: Auping Original seng Den originale Auping seng er bygget op om Aupings anerkendte spiralnetbunde og madrasser. Det skaber den perfekte basis, der sikre dig en god nats søvn. Sengen har en robust sengeramme i et enkelt design, der kan vælges i to højder. Sengen kan tilpasses ergonomisk, så sengen passer til din krop. Derudover findes der matchende hovedgærde til alle størrelser. Auping Auronde seng Designklassikeren Auronde er fremstillet i træ med karakteristiske aluminiumsdetaljer. Auronde er for nyligt relanceret med nye materialer og detaljer, så den gamle designklassiker i dag kan findes med et moderne tvist. Sengen er nem at samle og nem at skille ad igen, hvis du f.eks. flytter meget rundt. Her går design og holdbarhed op i en højere enhed. Sengerammen fås i mange kombinationer med lakfarver, bejdsefarver og aluminiumsdetaljer. Sengen kan også blive udstyret med et hovedgærde eller et sengebord. Auping Essential seng Med sine slanke linjer og let buede design er Essential sengen fra Auping den perfekte seng til dig, der er vild med design. Sengen er 100% genanvendelig og kan fås i et stort udvalg af farver. Essential kan passe til mange forskellige stilarter og interiører, hvilket forlænger sengenes levetid. Auping Essential vandt i 2012 ”Red Dot Design Award”. Sengen er opbygget af en sengeramme i forskellige størrelser, højder og farver. Derudover kan den udstyres med enten et lakeret eller et polstret hovedgærde og et sengebord. Auping Match seng Auping har sidst udviklet Match kollektionen, der gør det muligt at sammensætte din egen kombination af Auping sengen. Sengen er til dig, der ønsker at vælge din egen stil, så den passer perfekt ind i resten af soveværelset. Du har mulighed for at vælge mellem to sengerammer, flere farver, hovedgærde og et flot sengebord. Match er designet af Aupings eget design team, der består af industrielle designere, ingeniører og stylister.

Bære­dygtig produk­tion med gen­anvendelige materialer

Komfort uden kemikalier

Stort udvalg af sengerammer, farver og tekstiler

Op til 50 måneders rentefri finansiering

LÆS MERE

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.