Carpe Diem Seng | Køb Senge & Madrasser fra Carpe Diem

Luk

clear

20 ÅRS BRUDGARANTI PÅ FJEDRE OG BOXRAMMER

Carpe Diem Beds

Carpe Diem Beds er et eksklusivt brand, der kun arbejder med de bedste materialer på markedet. Materialerne er nøje udvalgt med henblik på kvalitet, komfort og miljøet. Carpe Diem er en svensk producent med fabrik i Lysekil, der startede tilbage i 1995. Ideen bag Carpe Diem opstod på et leje af lyng på en svensk klippeø. Med udgangspunkt i det smukke svenske landskab, det omsluttende lyng og den behagelige følelse besluttede manden bag, Börje Thuleskär, at han ville udvikle en seng, der var så behagelig, at folk aldrig ville vælge andet end en Carpe Diem seng. Siden har Carpe Diem arbejdet på løbende at forbedre sengene yderligere, så kunderne får det bedste på sengemarkedet, når de køber en Carpe Diem seng.

Omtanke for miljøet

Alle sengene fremstilles med design og ægte håndværk i fokus. Hver Carpe Diem seng bliver signeret af den ansvarlige håndværker, hvilket er et kvalitetsstempel på, at der bliver kælet for detaljerne. Alle sengene er et lille mesterværk, som kunstneren afslutningsvis signerer, som ved et maleri. Det er med til at sikre, at alle senge lever op til Carpe Diem standarden, da håndværkeren selv sørger for at kvalitetstjekke produktet, før det leveres til kunden. Sengene fra Carpe Diem er alle miljømærkede med Svanemærket. Svanemærket sætter krav til sengenes miljøpåvirkning, hvilket sikrer forbrugeren, at sengene er fremstillet med omtanke for miljøet. Man kan derfor sove med god samvittighed i sengene fra Carpe Diem. Materialerne er omhyggeligt udvalgt, så de kun anvender sprøjtefrit bomuld, der ikke indeholder flammehæmmere eller farvestoffer.

Mærk forskellen

Når du ligger i en Carpe Diem seng, så er du ikke i tvivl om, at der er tale om en luksus seng i den bedste kvalitet. Ved hjælp fra det unikke Contour Pocket System fra Carpe Diem, bliver din krop støttet, som var du på en eng eller en lyserød sky. Den effektive trykaflastning sikrer, at kroppen hviler helt perfekt. Den gode kvalitet som sengene er fremstillet i betyder, at sengenes pris er i den højere ende. Sengene fra Carpe Diem er nemlig ikke blot almindelige seng, men luksuriøse senge, der lever op til alle ens forventninger.
nordisk håndværk og design

Unikt Contour Pocket System som giver optimal støtte

VI ANVENDER BOLSTER AF BOMULD OG ULD

Tryk­aflastende bunde udviklet i samarbejde med ryg­specialister

MADRASSER MED OEKO-TEX® GODKENDT TALALAY LATEX

Book en specialist

BOOK TID HER

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.