Dunlopillo | Dunlopillo Seng I God Kvalitet | Gratis Levering

Luk

clear
Se det store udvalg af moderne gavle her

25 års brudgaranti på fjedre og boxrammer

Allergivenlige madrasser fremstillet af naturlige materialer

Dunlopillo produkter

Hemmeligheden bag en god seng ligger altid i valget af gode materialer, der giver den mest naturlige søvn. Hos Dunlopillo fandt den britiske videnskabsmand, E.A. Murphy ud af, at hvis man piskede rågummi fra gummitræerne på en bestemt måde og bagte det ved en bestemt temperatur, så fik man et unikt materiale, der formede sig efter kroppen. Dunlopillo, som vi kender brandet i dag, er udviklet på baggrund af denne formular fra 1929, som de efterfølgende har fortsat med at perfektionere. I starten blev produktet brugt i sæder til fly, motorcykler og andre steder, hvor der er behov for at sidde bekvemt i en længere periode.

Ambitionen om en naturlig søvn

Dunlopillo har en ambition om, at alle skal have en naturlig søvn, der ikke bliver påvirket af et dårligt soveklima og smerter i kroppen. Dunlopillo benytter sig af de bedste materialer, som naturen selv producerer, og alle produkterne fra Dunlopillo er fremstillet i åndbart og allergivenligt naturlatex. Naturlatex er et meget fleksibelt materiale, der giver den optimale støtte til kroppen. Det egner sig især godt til udvalget af elevationssenge pga. materialets store fleksibilitet. Det sikrer, at kroppen ligger godt i sengen uanset om den er eleveret eller ej.

Syv særlige komfortzoner

Madrasserne er udstyret med syv komfortzoner, der former sig naturligt efter din krop og giver individuel støtte. Det betyder, at du får mere støtte ved lænden og synker ned i madrassen med hoften. De syv komfortzoner er differentieret alt efter din ønskede fasthed. Fastheden er bestemt alt efter, hvor meget din krop har brug for støtte og aflastning. Zonerne er med til at sikre en ergonomisk korrekt ligestilling hele natten. Hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af produkter fra Dunlopillo. Vi ønsker at give vores kunder det bedste, så for os er det et naturligt valg at have et stort sortiment af Dunlopillo produkter. Vi ved, at kvalitet forpligter og det kan vi garantere med Dunlopillo uanset om du køber en hovedpude, en madras eller en hel sengeløsning.

Sengegavle i stilfuldt og elegant design

vendbare madrasser, som forlænger sengens levetid

Madrasser med syv unikke komfortzoner, som er skabt til at forme sig naturligt efter kroppen

Vaskbart tekstil, der er OEKO-TEX certificeret

Butikker & Åbningstider

LÆS MERE

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.