Jensen Seng | Jensen Senge & Madrasser Her | God Kvaliet

Luk

clear

Klassisk design

Klassisk design

Jensen® er anerkendte for at lave tidløse og klassiske senge, der sikrer at sengen altid passer til soveværelsets stil, uanset de gældende trends og nye tendenser. Det er med til at sikre, at du ikke bliver træt af sengen, selvom du har den i 10 år. Jensen® har været med til at revolutionere opfattelsen af liggekomfort med deres originale zonesystem. Der er mange beslutninger, der skal tages, når man skal vælge ny seng. Alle produkterne fra Jensen® er designet og produceret i Norge, så du er sikker på at få ordentlige skandinaviske kvalitetsprodukter. Jensen® har 70 års erfaring i sengebranchen, og deres fokus har altid været på den bedst mulige liggekomfort. Sammen med fysioterapeuter arbejder Jensen® kontinuerligt med at udvikle nye løsninger og forbedringer til deres produkter. Det har været med til, at de i dag kan kalde sig Europas ledende varemærke inden for senge og madrasser.

Fysioterapeut sikrer de optimale løsninger

Fysioterapeuternes kompetencer har sikret, at produkterne udvikles til at være ideelle for kroppen, uanset vægt, højde, facon og foretrukken liggestilling. Alle Jensen® Senge er Svanemærket og opfylder dermed de strenge krav om påvirkning på miljøet gennem hele produktets levetid, som man skal opfylde. Derudover er alle Jensen produkter testet og godkendt af AEH instituttet, hvor hvert produkt bliver certificeret og gennemgår grundige tests i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed. Dette er med til at sikre den gode kvalitet og lange holdbarhed, som man oplever ved produkterne fra Jensen®.

Pocket-on-pocket fjedersystem

De nyudviklede senge fra Jensen® indeholder Jensen Pocket-on-pocket fjedersystem, der er et nyt og opgraderet fjedersystem. Pocket-on-pocket gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen og får den optimale støtte. Systemet er med til at give den optimale sovekomfort, så kroppen får støtte på de steder, der er behov for det. Jensen® anvender affjedringssystemer som Jensen Aloy®, Jensen Timeglas, Jensen Sense, Jensen Intro, Jensen Support og Jensen Reflect. Jensen Aloy er deres bedste og mest fleksible fjedersystem, som konstant tilpasser sig din skiftende liggestilling og vægtfordeling.

Pocket-on-pocket fjedersystemet giver optimal komfort og en stabil madras

25 års garanti mod fjeder- og rammebrud

Jensen Aloy fjedersystem sikrer god liggestilling

Op til 50 dages ombytningsret

LÆS MERE

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.