TEMPUR | Køb TEMPUR Seng, Hovedpude & Madras Online

Luk

clear
Tempur-banner
Tempur-seng-blå

Op til 15 års garanti

INNOVATIVT MADRASDESIGN
Personlig støtte, som former sig efter din kropsform

Udviklet hos NASA

Siden 1970’erne har TEMPUR arbejdet på at skabe den perfekte madras, der giver en vægtløs nattesøvn. Brandets passion for udvikling af madrasser startede for mere end 30 år siden, da et hold forskere hos NASA udviklede det banebrydende materiale TEMPUR. De opdagede, at materialet kunne revolutionere måden, hvorpå folk sover, og satte sig for at perfektionere materialet, så det kunne passe til produkter, som alle kunne få gavn af. Heraf udsprang dét TEMPUR, som vi kender det i dag. TEMPUR produkter bliver hele tiden videreudviklet, og TEMPUR investerer løbende i forskning og udvikling for at undersøge nytænkning inden for søvn. Denne tilgang er også med til at TEMPUR er det eneste madras- og hovedpudebrand, der er anerkendt af NASA og certificeret af US Space Foundation.

Tempur-materialet

TEMPUR materialet er udviklet, så det er blødt, hvor du ønsker det og fast, hvor du har behov for det. Det giver en følelse af vægtløshed, da det er 100% tilpasset din kropsform. TEMPUR materialet har forbundne viskolastiske celler, der er med til at skabe det trykaflastende materiale, som former sig efter kroppen. Det trykaflastende materiale er designet til at tilpasse sig den individuelle kropsform, absorbere bevægelse og aflaste tryk på kroppen. Det betyder også, at materialet sørger for at man ikke bliver forstyrret i sin søvn, hvis partneren rejser sig fra sengen eller bevæger sig meget i søvne. Det giver en roligere søvn uden afbrydelser på den bekostning. Madrasserne fra TEMPUR er udviklet med en ny CoolTouchTM teknologi, der temperaturregulerer din krop og absorberer overskydende varme.

Tempur produkter

Hos SengeSpecialisten er vi eksperter i senge og vi ser derfor et godt match med produkterne fra TEMPUR, der alle har netop dette som hovedfokus. TEMPUR er især anerkendt for sine madrasser og hovedpuder, men har også udviklet en masse tilbehør, der gør hverdagen nemmere og bedre for deres kunder. Det er alt fra sovemasker til komplet rejseudstyr, som gør det muligt for folk med skader at tage på længere rejser uden gener. Vi er stolte af vores udvalg af TEMPUR produkter, fordi produkterne er fremstillet i den bedste kvalitet.

Maksimal trykaflastning som fordeler kropsvægten jævnt

Kvinde-og-hund
Nordisk inspireret design

En ergonomisk hovedpude kan forbedre din søvnkvalitet

Tempur-seng-sandfarvet
Vælg en hovedpude, der passer specifikt til dig

Book en specialist

FIND NÆRMESTE BUTIK HER

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.