Wonderland Seng | Køb Kvalitetssenge Fra Wonderland Her

Luk

clear
Justér selv fasthed efter behov

25 års brudgaranti på ramme

Wonderland forhandler

Wonderland har fremstillet senge i den bedste kvalitet siden 1969. Wonderland står bag banebrydende innovationer indenfor senge, søvn og restitution. De var derudover de første til at introducere kontinentalsengen i Skandinavien og står bag innovationer som skulderzone, justerbar fasthed og vaskbare tekstiler. Kontinentalsengene er en kombination af god komfort og unikke tilpasningsmuligheder, som ikke var set i Skandinavien før Wonderland kom til. Vi kan derfor med god samvittighed sige, at Wonderland er et brand med stor erfaring og kendskab indenfor branchen.

Norsk produceret og god kvalitet

Wonderland er et norsk brand, der er én af Skandinaviens ledende producenter af senge og madrasser. Wonderland har en fabrik i Åndalsnes i Norge, og en stor del af deres råmaterialer kommer fra norske leverandører. Når du køber en seng fra Wonderland investerer du derfor ikke kun i en god seng, men også i skandinavisk produktion, håndværk, kvalitet og i at sikre dit velvære. Den norske kvalitet skinner igennem, når du ser på senge fra Wonderland. De er fremstillet af gode materialer og på en fabrik, hvor den gode kvalitet vægtes højt.

Vendbar madras

Alle madrasser fra Wonderland er vendbare, hvilket er med til at forlænge madrassens levetid. Wonderland har sørget for, at madrasserne har de samme gode egenskaber på begge sider, hvilket betyder, at man får den samme komfort uanset, hvilken vej madrassen vender. Wonderland har forskellige madrasser i forskellige kvaliteter, så du kan finde den madras, din krop har behov for. De vendbare madrasser fås i standard, komfort og exclusive, og kan fås i mange størrelser. Når du køber en ny madras, er det vigtigt, at du finder en, der passer til din kropsform. Madrassen skal forme sig efter kroppen og give dig god støtte hele vejen igennem. Du skal vælge produkter fra Wonderland, hvis du ønsker en seng, der er fremstillet i de bedste materialer og samtidig har fokus på det gode håndværk ved brug af lokale materialer.

Personlig tilpasning som giver unik støtte

aftageligt og vaskbart betræk
KORREKT LIGGESTILLING MED LIGE RYGSØJLE

Senge med avanceret fjedresystem

Vendbar madras, der forlænger sengens levetid

Kvalitet fra Norge siden 1969

Bedre seng, Bedre dig

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.