10 gode grunde til at vælge SengeSpecialisten | Kvalitet & Prisgaranti

Luk

clear

Altid gratis levering

Når du handler ved SengeSpecialisten, er leveringen altid inkluderet i prisen (gælder kun brofaste øer). Dette gælder uanset om du har købt din vare i en af vores fysiske butikker eller online, og det gælder uanset størrelsen på det beløb, du har handlet for. I tillæg til gratis levering kan du vælge mellem en række tillægsydelser, mod betaling. Levering til kantsten/pakkeshop = 0,- Levering af postpakke til bopæl = 29,- Levering med indbæring = 249,- Levering med indbæring og montering = 599,-

Prisgaranti på alle varer

Hos SengeSpecialisten skal du føle dig tryg i alle købets faser! Derfor yder vi 50 dages prisgaranti på alle produkter gældende fra købstidspunktet. Du kan altså trygt handle hos os uden at bekymre dig, om du betaler for meget. Hvis du finder en identisk vare hos en konkurrerende dansk butik, hvor prisen inkl. leveringsomkostninger er billigere end den pris, du har betalt, så refunderer vi omgående differencen. Vi beder dig blot om at dokumentere tilbuddet fra konkurrenten enten ved at fremvise en tilbudsavis eller et link til tilbuddet i den pågældende butik. Bemærk at prisgarantien ikke gælder specielle kampagner som Black Friday, åbningstilbud, køtilbud og varer med begrænset antal samt tilbud fra udenlandske butikker.

Gebyr- og rentefri finansiering

En ny seng med den helt rigtige komfort kan være en stor investering… Men du behøver ikke at spare op, for at få netop den seng, du drømmer om. Hos SengeSpecialisten kan du vælge at finansiere din seng i helt op til 50 mdr. helt uden renter og gebyrer. Du betaler altså nøjagtig det samme, om du betaler hele beløbet kontant, eller om du får din nye seng finansieret – her er ingen skjulte udgifter.

Book en specialist

Læs mere

Danmarks førende udvalg af premium senge

Ingen anden butikskæde i Danmark har et lige så stort og varieret udbud af premium senge fra kendte brands! Vi har helt sikkert også noget, der passer til dig.

Vi giver dig den bedst mulige individuelle rådgivning

Hos SengeSpecialisten lever vi af at sælge senge. Men vi sælger samtidig også selve grundlaget for at fungere og trives som menneske, forælder, kollega og medarbejder – nemlig den god nattesøvn. Vi kender de parametre, der skal tages i betragtning, når vi skal finde den helt rigtige seng til dig. Den seng, der gør forskellen på, om du synes livet er lidt op ad bakke, eller om du vågner glad og klar til at gribe dagen.

50 dages ombytningsret og 14 dages fortrydelsesret

Via dialog og behovsafklaring samt ved at du prøver sengene i butikken, finder vi frem til den rigtige fasthed til netop dig. Hvis du alligevel ombestemmer dig og ønsker en anden fasthed på din nye seng, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Inden for prøveperioden på 50 dage fra leveringen af din nye seng, kommer vi hjem til dig og udskifter fastheden i din madras. Ombytningsretten forudsætter, at madrassen har en udtagelig kerne og gælder ikke madrasser fra Carpe Diem og Tempur. For 499,- skifter vi madraskernen i dit betræk samt tager den gamle madraskerne med retur. Vi bytter op til 105 cm bredde og kun én gang per madras. Du har desuden altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler online, hvilket vil sige, at du har ret til at returnere varen for egen regning og ophæve købet. Det er en forudsætning for at få det fulde beløb refunderet, at varen returneres i væsentlig samme stand som en ny vare i ubrudt originalemballage - dvs. at den kan sælges som en ny vare igen. Kan den ikke det, vil du skulle betale for værdiforringelsen.

Du kan vælge at handle både online eller i fysisk butik

Når du handler hos SengeSpecialisten, får du det bedste fra både den fysiske- og den digitale verden. Du kan eks. selv konfigurere en seng med farver, ben, gavl osv. på sengespecialisten.dk hjemme i stuen, eller du kan besøge en af vores fysiske butikker og snakke med en sengespecialist, der kan rådgive dig til den optimale sengeløsning. Skulle du mod forventning have behov for at reklamere over en vare fra SengeSpecialisten, kan du altid få hjælp i en af vores fysiske butikker uanset om den er købt online eller offline.

Bedste kvalitet fra primært danske og skandinaviske brands

Vi har nøje sammensat et sortiment fra velkendte brands, som har hver deres kvaliteter og unikke egenskaber. Sengene kommer fra brands med stolte design- og produktiontraditioner, og alle sengene er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Nogle af branchens bedste produktgarantier

Vi forhandler markedets førende premiumsenge, som er gennemtestede kvalitetsprodukter. Det betyder, at vi kan tilbyde nogle af branchens absolut bedste produktgarantier til dig! 25 års garanti mod ramme- og fjederbrud på alle senge Minimum 5 års garanti på alle el-motorer Minimum 5 års garanti mod unormal sætning* på alle madrasser (*Sætningen må ikke være over 2 cm noget sted på madrasbredden. Bemærk, at garantien ikke gælder topmadrasser.)

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.