Latexmadras | Køb Latexmadrasser i God Kvalitet | Gratis Fragt

Luk

clear

Hvis du drømmer om en madras, der giver den optimale støtte til kroppen, skal du købe en latexmadras i god kvalitet. Hos SengeSpecialisten har vi et stort udvalg af kvalitets latexmadrasser, som både passer til plansenge og elevationssenge. Latex er et naturligt trykaflastende materiale og er uden fjedre, hvilket bevirker at materialet er meget støttende og fleksibelt. Latex er et naturmateriale, der udvindes af saften fra gummitræer. Materialet giver den rette støtte til kroppen, så du oplever en behagelig liggestilling. Når du lægger dig på madrassen, vil den forme sig efter din krops konturer, så du får støtte de nødvendige steder. Madrasserne kan have op til 7 unikke komfortzoner, der er med til at sikre, at du får den rette støtte på kroppen - fra øverst til nederst. Materialet er åndbart og genetablerer sin oprindelige form straks efter du har forladt sengen om morgenen. Madrassen vil derfor opleves og føles ny hver nat.

Dunlopillo Pure latexmadras 70x200 cm

 

Pris 8.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 80x200 cm

 

Pris 8.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 85x190 cm

 

Pris 8.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 85x200 cm

 

Pris 8.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 90x200 cm

 

Pris 8.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 90x210 cm

 

Pris 9.679,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure Deluxe latexmadras 80x200 cm

 

Pris 10.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure Deluxe latexmadras 90x200 cm

 

Pris 10.799,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure Deluxe latexmadras 90x210 cm

 

Pris 11.680,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 120x200 cm

 

Pris 13.999,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure latexmadras 140x200 cm

 

Pris 13.999,00 kr.
Se og tilpas model

Astma- og allergivenlig madras 

Vores udvalg af latexmadrasser er astma- og allergivenlige, fordi madrasserne er fremstillet i naturlatex. Naturlatex er et antibakterielt materiale og er dermed både astma- og allergivenligt, fordi hverken husstøvmider, bakterier eller svampesporer kan leve i materialet. Latexmadrasserne passer derfor perfekt til hjemmet, der er ramt af allergier. 

Hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv og vores miljø, skal du vælge en madras i materialer, som naturen selv producerer. Her er latexmadrassen et rigtig godt bud, fordi det bliver produceret i naturen unden for mange unaturlige processer. 

Latex er et naturprodukt, der har en række fantastiske kvaliteter og egenskaber, der er med til at fremme den bedste søvn. Materialet er åndbart og naturligt ventilerende, og er derfor med til at holde temperaturen på et behageligt niveau, hele natten igennem. 

Alle latexmadrasser på vores hjemmeside kan fås i forskellige fastheder, størrelser og højder. Du kan læse om, hvilken fasthed, du har behov for i vores sengeguide. 

 

Valg af madras

Den korrekte madras bidrager til at man sover godt om natten uden for mange uroligheder.

For hård madras

Hvis madrassen er for hård, så synker hofter og skuldre ikke ned i madrassen, hvilket gør, at taljen og lænden ikke får den optimale støtte. Hvis din madras er for hård, kan det medføre at du ligger skævt med din ryg, hvilket kan skabe ryg- og nakkeproblemer på længere sigt.

For blød madras

Hvis madrassen er for blød, synker kroppen for langt ned i madrassen. Det kan sammenlignes med en hængekøje, hvor kroppen bliver unødigt sammenpresset. Hvis du sover på en madras, der er for blød, kan kroppen strække ligamenter, led og muskler, hvilket kan give mange smerter.

Den rigtige madras

Du har fundet den perfekte madras, når madrassen sørger for at kroppen ligger jævnt. Det kan du se, når hofte og skuldre synker ned i madrassen, og dermed skaber en lige rygsøjle. Madrassen giver på den måde den perfekte støtte til både talje, skuldre og hofter.

Hvilken fasthed skal min madras have? Kom ned i vores butikker og tag en snak med en sengespecialist, der kan rådgive dig ift. hvad, der passer til netop din krop. 

Du kan finde et stort udvalg af madrasser fra Auping, Dunlopillo, Tempur, Jensen, Carpe Diem, Viva og Wonderland i denne kategori.

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.