Dunlopillo Harmoni latexmadras 90x200 cm - Madrasser

Luk

clear
clear
Dunlopillo Harmoni latexmadras 90x200 cm
zoom_in

Dunlopi­llo Harmoni latexma­dras 90x200 cm

  • Astma- og allergivenlig vendbar madras fra Dunlopillo.
  • 18 cm vendbar madras i åndbart naturlatex og med hele 7 zoner.
  • Vælg imellem 3 moderne farver i lækkert møbelstof.
  • Betrækket på liggefladen er med lynlås og tåler maskinvask.
  • Filtforstærkede hjørner under betræk.
  • Vælg mellem 3 fastheder.
  • 15 års garanti mod sætninger i madrassen.

Antal

remove add

Pris

10.299,00 kr.

Tilføj til kurv

Vælg Farve

Her kan du vælge, hvilken farve du ønsker

Vælg Fasthed

Hvor fast din madras skal være afhænger primært af din kropsbygning i kombination med din vægt. Målet for den korrekte liggestilling er når din rygsøjle danner en nogenlunde lige linje når du ligger på siden. Ligger du på ryggen, skal du føle god støtte i lænden og dette kan testes ved at man har svært ved at presse en hånd ind mellem lænden og madrassen.

Produkt information

Beskrivelse

Dunlopillo Harmoni madrassen er som alle Dunlopillos madrasser helt uden fjedre. Den har en kerne af 18 cm natur¬latex og 7 unikke komfortzoner, så støtten tilpasser sig krop¬pens forskellige behov fra øverst til nederst. Madrassen fås i tre fastheder – medium, fast og ekstra fast – og er betrukket med slidstærkt betræk i en af de tre valgfri farver antracit, stone eller clima sort. Der er en lynlås i betrækket, så kernen kan vendes; der er af samme grund nakke-, skulder- og lændezone i begge ender. Herved fordeles sliddet, og madrassens levetid for længes. Der er også mulighed for helt at udskifte latexkernen.

Dunlopillo er kendt som dét sengebrand, der introducerede naturlatex-madrasser til det danske marked. Det startede i England i begyndelsen af 1930erne og kom til Danmark i ’70erne, så der ligger rigtig mange års materialetestning bag Dunlopillos madrasser. Siden starten er der mange brands, der har taget latexen til sig, men ikke så gennemgribende som Dunlopillo. Der er mere naturlatex i en Dunlopillo-madras (ca. 70%) end i nogen anden madras, og det, der ikke er latex, har som eneste formål at støtte og styrke konstruktionen og forlænge madrassens levetid.

Naturlatex er, som navnet siger, et naturprodukt, og et helt unikt materiale med en række fantastiske kvaliteter og egenskaber. Frem for alt er det åndbart, så det faktisk er naturligt ventilerende. Men det er også antibakterielt og dermed både astma- og allergivenligt, idet hverken husstøvmider, bakterier eller svampesporer kan leve i det. Der er ingen fjedre i en Dunlopillo madras, idet naturlatex i sig selv er både elastisk, smidigt og trykaflastende og har en høj bæreevne. Både det træ og den latex, som indgår i Dunlopillos madrasser, kommer fra bæredygtige, øko-certificerede plantager.

15 års garanti mod sætninger i madrassen

Dit valg består af:

1 x Dunlopillo Harmoni latexmadras 90x200 cm

10.299,00 kr.
  • Farve: Antracit

  • Fasthed: Fast

Samlet pris

10.299,00 kr.

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.