Dunlopillo Natura Deluxe latexmadras 90x200 cm - Madrasser

Luk

clear
clear
Dunlopillo Natura Deluxe latexmadras 90x200 cm
zoom_in

Dunlopi­llo Natura Deluxe latexma­dras 90x200 cm

  • Astma- og allergivenlig vendbar madras fra Dunlopillo.
  • 21 cm vendbar madras i åndbart naturlatex og med 7 zoner.
  • Integreret topmadras (5 cm) og madras (16 cm).
  • Aftageligt vaskbart betræk ved 60°.
  • Vælg imellem 3 fastheder: Medium, Fast og Ekstra fast.
  • 15 års garanti mod sætninger i madrassen.
  • Leveres i sort Clima stof (Bund) og hvid strik (Top).

Antal

remove add

Pris

9.799,00 kr.

Tilføj til kurv

Vælg Farve

Her kan du vælge, hvilken farve du ønsker

Vælg Fasthed

Hvor fast din madras skal være afhænger primært af din kropsbygning i kombination med din vægt. Målet for den korrekte liggestilling er når din rygsøjle danner en nogenlunde lige linje når du ligger på siden. Ligger du på ryggen, skal du føle god støtte i lænden og dette kan testes ved at man har svært ved at presse en hånd ind mellem lænden og madrassen.

Produkt information

Beskrivelse

Natura Deluxe madrassen er som alle Dunlopillos madrasser uden fjedre. Den har en 16 cm naturlatex-kerne plus en integreret topmadras på 5 cm, hvilket alt i alt giver en madrashøjde på 21 cm. Madrassen er inddelt i 7 komfortzoner, der er tilpasset kroppen, så den sovende understøttes perfekt fra top til tå. Betrækket er udstyret med lynlås, så kernen kan vendes (der er nakke-, skulder- og lænde¬zone i begge ender) og madrassens levetid forlænges. Der er også mulighed for helt at udskifte latexkernen.

Naturlatex er, som navnet siger, et naturprodukt, og et helt unikt materiale med en række fantastiske kvaliteter og egenskaber. Frem for alt er det åndbart, så det faktisk er naturligt ventilerende. Men det er også antibakterielt og dermed både astma- og allergivenligt, idet hverken husstøvmider, bakterier eller svampesporer kan leve i det. Der er ingen fjedre i en Dunlopillo madras, idet naturlatex i sig selv er både elastisk, smidigt og trykaflastende og har en høj bæreevne. Både det træ og den latex, som indgår i Dunlopillos madrasser, kommer fra bæredygtige, øko-certificerede plantager.

15 års garanti mod sætninger i madrassen.

Dit valg består af:

1 x Dunlopillo Natura Deluxe latexmadras 90x200 cm

9.799,00 kr.
  • Farve: Stone/hvid

  • Fasthed: Fast

Samlet pris

9.799,00 kr.

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.