Dunlopillo Natura latexmadras 80x200 cm - Madrasser

Luk

clear
clear
Dunlopillo Natura latexmadras 80x200 cm
zoom_in

Dunlopi­llo Natura latexma­dras 80x200 cm

  • Astma- og allergivenlig Dunlopillo Natura madras, som fås i 3 elegante farver.
  • 16 cm vendbar madras i åndbart naturlatex og med hele 7 zoner.
  • Betrækket på liggefladen er med lynlås og tåler maskinvask.
  • Der ydes 15 års garanti mod sætninger i madrassen.

Antal

remove add

Pris

8.199,00 kr.

Tilføj til kurv

Vælg Farve

Her kan du vælge, hvilken farve du ønsker

Vælg Fasthed

Hvor fast din madras skal være afhænger primært af din kropsbygning i kombination med din vægt. Målet for den korrekte liggestilling er når din rygsøjle danner en nogenlunde lige linje når du ligger på siden. Ligger du på ryggen, skal du føle god støtte i lænden og dette kan testes ved at man har svært ved at presse en hånd ind mellem lænden og madrassen.

Produkt information

Beskrivelse

Dunlopillo Natura madrassen er som alle Dunlopillos madrasser helt uden fjedre. Den har en kerne af 16 cm naturlatex og 7 unikke komfortzoner, så støtten tilpasser sig kroppens forskellige behov fra øverst til nederst. Madrassen fås i tre fastheder – medium, fast og ekstra fast – og er betrukket med sort Dunlopillo Clima, der er både åndbart og slidstærkt. Der er en lynlås i betrækket, så kernen kan vendes; der er af samme grund nakke-, skulder- og lændezone i begge ender. Herved fordeles sliddet, og madrassens levetid forlænges. Der er også mulighed for helt at udskifte latexkernen.

Dunlopillo er kendt som dét sengebrand, der introducerede naturlatex-madrasser til det danske marked. Det startede i England i begyndelsen af 1930erne og kom til Danmark i ’70erne, så der ligger rigtig mange års materialetestning bag Dunlopillos madrasser. Siden starten er der mange brands, der har taget latexen til sig, men ikke så gennemgribende som Dunlopillo. Der er mere naturlatex i en Dunlopillo-madras (ca. 70%) end i nogen anden madras, og det, der ikke er latex, har som eneste formål at støtte og styrke konstruktionen og forlænge madrassens levetid.

Naturlatex er, som navnet siger, et naturprodukt, og et helt unikt materiale med en række fantastiske kvaliteter og egenskaber. Frem for alt er det åndbart, så det faktisk er naturligt ventilerende. Men det er også antibakterielt og dermed både astma- og allergivenligt, idet hverken husstøvmider, bakterier eller svampesporer kan leve i det. Der er ingen fjedre i en Dunlopillo madras, idet naturlatex i sig selv er både elastisk, smidigt og trykaflastende og har en høj bæreevne. Både det træ og den latex, som indgår i Dunlopillos madrasser, kommer fra bæredygtige, øko-certificerede plantager.

15 års garanti mod sætninger i madrassen.

Dit valg består af:

1 x Dunlopillo Natura latexmadras 80x200 cm

8.199,00 kr.
  • Farve: Sort

  • Fasthed: Fast

Samlet pris

8.199,00 kr.

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.