Boxelevationsseng | Køb Boxelevationssenge Online Her

Luk

clear

En boxelevationsseng er udviklet ud fra samme grundprincip som en almindelig elevationsseng, men boxelevationssengen er ekstra luksuriøs med en fastmonteret madras. Madrassen i en boxelevationsseng er integreret i elevationsrammen. Der findes derfor ingen madrasbremse for enden eller på siderne af boxelevationssengen. Din madras ligger altid snorlige, og du slipper for at skulle rette på madrasserne inden sengetid. Vores boxelevationssenge er fremstillet i den bedste kvalitet på markedet og har ekstra fokus på at skabe en luksuriøs stemning i soveværelset - Med god komfort som omdrejningspunktet.

Spar 40%

Dunlopillo Passion boxelevationsseng

 

Normalpris 56.666,00 kr.
Nu 33.998,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 35%

Jensen J5 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Normalpris 58.458,00 kr.
Nu 37.998,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J3 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Pris 39.998,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Fusion boxelevationsseng

 

Pris 43.998,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Ergozone boxelevationsseng

 

Pris 45.996,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Hybrid boxelevationsseng

 

Pris 45.996,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J4 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Pris 47.690,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure boxelevationsseng

 

Pris 48.332,00 kr.
Se og tilpas model

Viking Kronoberg boxelevationsseng

 

Pris 53.998,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J6 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Pris 67.690,00 kr.
Se og tilpas model

Carpe Diem Marstrand boxelevationsseng

 

Pris 103.112,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 20%

Carpe Diem Vindö boxelevationsseng

 

Normalpris 193.112,00 kr.
Nu 154.990,00 kr.
Se og tilpas model

Vi forhandler boxelevationssenge fra mærkerne VivaJensenDunlopillo, Viking og Carpe Diem. Alle mærkerne fremstiller boxelevationssenge i den bedste kvalitet, så du får en seng, der holder mange år frem. Du kan altid selv være med til at sammensætte din boxelevationsseng, så madrassernes fasthed passer til dine behov. Det er også muligt selv at vælge gavl og sengeben, så sengen passer til din personlige stil. 

Opnå ekstra god komfort med boxelevationssengen 

Når du vælger en boxelevationsseng, så får du en seng, der har ekstra god komfort på grund af dens opbygning kombineret med fordelene fra en elevationsseng. Boxelevationssengen kan fås i alle fastheder, så du kan finde den kombination af fasthed, der passer til jer. Sengene kan købes med to forskellige fastheder - i højre og venstre side - så begge parter i sengen kommer til at sove godt. Det sikrer, at uanset kropsformen, så passer sengen til jer. 

Vores boxelevationssenge kommer med trådløs fjernbetjening og en dertilhørende app, der gør det nemmere at styre din boxelevationsseng via mobilen. Du har derfor altid fjernbetjeningen lige ved hånden, hvis du vil have eleveret hovedet, når du skal læse en god bog inden sengetid. Sengens elevation giver dig en komfortabel stilling, hvis du er ramt af sygdom, en skade eller en forkølelse, hvor elevationen kan give lindring. 

Hvis du er i tvivl om en boxelevationsseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. Du kan også booke en specialist, der kan hjælpe dig videre i processen, så du kommer hjem med den rette seng. 

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.