Boxelevationsseng | Køb Boxelevationssenge Online Her

Luk

clear

En boxelevationsseng er udviklet ud fra samme grundprincip som en almindelig elevationsseng, men boxelevationssengen er ekstra luksuriøs med en fastmonteret madras. Madrassen i en boxelevationsseng er integreret i elevationsrammen. Der findes derfor ingen madrasbremse for enden eller på siderne af boxelevationssengen. Din madras ligger altid snorlige, og du slipper for at skulle rette på madrasserne inden sengetid. Vores boxelevationssenge er fremstillet i den bedste kvalitet på markedet og har ekstra fokus på at skabe en luksuriøs stemning i soveværelset - Med god komfort som omdrejningspunktet.

Spar 57%

Viva Lux Hybrid boxelevationsseng

 

Normalpris 45.996,00 kr.
Nu 20.000,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 57%

Viva Lux Ergozone boxelevationsseng

 

Normalpris 45.996,00 kr.
Nu 20.000,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 50%

Viking Kronoberg boxelevationsseng

 

Normalpris 53.998,00 kr.
Nu 27.000,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 32%

Tempur Fusion boxelevationsseng

 

Normalpris 43.998,00 kr.
Nu 30.000,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J4 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Pris 47.690,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure boxelevationsseng

 

Pris 48.332,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Passion boxelevationsseng

 

Pris 56.666,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J5 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Pris 58.458,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J6 Aqtive 1 boxelevationsseng

 

Pris 67.690,00 kr.
Se og tilpas model

Carpe Diem Marstrand boxelevationsseng

 

Pris 103.112,00 kr.
Se og tilpas model

Carpe Diem Vindö boxelevationsseng

 

Pris 156.158,00 kr.
Se og tilpas model

Vi forhandler boxelevationssenge fra mærkerne VivaJensenDunlopillo, Viking og Carpe Diem. Alle mærkerne fremstiller boxelevationssenge i den bedste kvalitet, så du får en seng, der holder mange år frem. Du kan altid selv være med til at sammensætte din boxelevationsseng, så madrassernes fasthed passer til dine behov. Det er også muligt selv at vælge gavl og sengeben, så sengen passer til din personlige stil. 

Opnå ekstra god komfort med boxelevationssengen 

Når du vælger en boxelevationsseng, så får du en seng, der har ekstra god komfort på grund af dens opbygning kombineret med fordelene fra en elevationsseng. Boxelevationssengen kan fås i alle fastheder, så du kan finde den kombination af fasthed, der passer til jer. Sengene kan købes med to forskellige fastheder - i højre og venstre side - så begge parter i sengen kommer til at sove godt. Det sikrer, at uanset kropsformen, så passer sengen til jer. 

Vores boxelevationssenge kommer med trådløs fjernbetjening og en dertilhørende app, der gør det nemmere at styre din boxelevationsseng via mobilen. Du har derfor altid fjernbetjeningen lige ved hånden, hvis du vil have eleveret hovedet, når du skal læse en god bog inden sengetid. Sengens elevation giver dig en komfortabel stilling, hvis du er ramt af sygdom, en skade eller en forkølelse, hvor elevationen kan give lindring. 

Hvis du er i tvivl om en boxelevationsseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. Du kan også booke en specialist, der kan hjælpe dig videre i processen, så du kommer hjem med den rette seng. 


Derfor skal du vælge en boxelevationsseng

Boxelevationssengen koster ofte lidt mere end den traditionelle elevationsseng og vejer også mere end den traditionelle elevationsseng, da den er opbygget af flere madrasser. Det skal man derfor være opmærksom på, da den er mere omfattende at flytte på.

Boxelevationssengen er luksussengen, der er til dig, der ikke vil nøjes med en traditionel elevationsseng, men ønsker mange af de fordele man finder hos kontinentalsengen. Denne sengetype er nemlig en god blanding med en ekstra madrastop.

Valg af madras og fasthed

Når du skal finde madrassen til din boxelevationsseng, så har vi forskellige muligheder alt efter, hvilket sengebrand din seng er fra. Vi anbefaler nemlig altid at du køber madrassen, der passer til sengen, da der kan være forskel på madrasserne fra de forskellige producenter. Madrasserne kan på papiret have præcis samme størrelse, men det er ikke altid at det gør sig gældende i praksis.

Til vores boxelevationssenge kan du få U-split og H-split madrasser, der sørger for at du kan bruge boxelevationssengen som ønsket. Du skal vælge U-split hvis det kun er hovedgærdet, der skal kunne eleveres og H-split hvis det både er hoved-og fodenden, der skal eleveres. Det er også muligt at vælge en traditionel madras, hvis begge sider i sengen altid skal eleveres til samme højde.

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.