Boxmadrasser | Køb en Boxmadras til din Kvalitetsseng Her

Luk

clear

En boxmadras er til dig, der ønsker en simpel seng, hvor madrassen udgør det bærende element. Boxmadrassen er et populært valg, når man skal have en ny seng, da det minimalistiske og funktionelle design giver mulighed for at få den seng, man ønsker. Denne sengemodel er kendetegnet ved at være bygget op om en base, hvor lameller, fjedre, skum osv. er samlet i en overpolstret ramme. Under madrassens ydre betræk finder man sengens kerne, og det er den, der definerer boxmadrassens fasthed. Boxmadrassen har derfor alle sine egenskaber samlet i én box modsat mange andre sengemodeller. Den hårde ramme på boxmadrassen gør det muligt at montere sengeben direkte på madrassen, så man får en komplet, enkel seng, der er nem at flytte på.

Spar 55%

Viva Classic boxmadras

 

Normalpris 12.997,00 kr.
Nu 5.798,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Ergozone boxmadras

 

Pris 17.997,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 36%

Tempur Fusion boxmadras

 

Normalpris 27.999,00 kr.
Nu 17.999,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland Duet boxmadras med helt betræk

 

Pris 18.563,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland Duet boxmadras med delt betræk

 

Pris 18.564,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 34%

Wonderland VIP boxmadras med delt betræk

 

Normalpris 28.792,00 kr.
Nu 18.997,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 34%

Wonderland VIP boxmadras med helt betræk

 

Normalpris 28.791,00 kr.
Nu 18.997,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Multipocket boxmadras

 

Pris 19.997,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland Melody boxmadras med delt betræk

 

Pris 24.462,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland Melody boxmadras med helt betræk

 

Pris 24.462,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J3 boxmadras

 

Pris 24.613,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure boxmadras

 

Pris 26.666,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J4 boxmadras

 

Pris 29.228,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Passion boxmadras

 

Pris 29.952,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 25%

Carpe Diem Malö boxmadras

 

Normalpris 40.612,00 kr.
Nu 30.459,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 25%

Tempur North boxmadras

 

Normalpris 41.999,00 kr.
Nu 31.499,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J5 boxmadras

 

Pris 35.382,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J6 boxmadras

 

Pris 47.689,00 kr.
Se og tilpas model

Kernen kan være af latex, skum eller fjedre, som alle laves med forskellige fastheder, for at imødekomme den enkelte brugers specifikke behov. Boxmadrassernes kvaliteter og egenskaber varierer producenterne imellem, men fundamentet er altid det samme. Der er dog stor forskel på boxmadrassernes kvalitet, eftersom pris og kvalitet hænger sammen. Det skal du dog ikke bekymre dig om hos os, da vi kun sælger madrasser og senge i den bedste kvalitet på markedet. 

Du kan købe boxmadrasser i forskellige fastheder, og vi anbefaler altid, at man ligger i sengen, før man tager den endelige beslutning. Det er nemlig svært at vide, hvilken fasthed man har behov for, før man ligger i sengen. Du kan altid prøve sengen i butikken og enten købe den online eller i selve butikken - det er helt op til dig. 

Vores boxmadrasser er lavet i den bedste kvalitet og du får en boxmadras, der er dejlig at sove i og holder mange år frem. Boxmadrassen er også god til børneværelset, når barnet er vokset ud af juniorsengen, fordi den er klassisk og barnet kan have sengen lige indtil barnet flytter hjemmefra. Det kræver dog en vis kvalitet, hvis sengen skal holde i 10 år, så vi sælger kun boxmadrasser, der lever op til dine forventninger. 

Kvalitets boxmadrasser til ethvert soveværelse

Hos SengeSpecialisten har vi et stort udvalg af boxmadrasser fra Wonderland, Viva, Tempur, Jensen, Dunlopillo og Carpe Diem, så der er helt sikker også en boxmadras, der passer til dit soveværelse. Alle brands har fokus på den gode kvalitet, så uanset hvilket mærke du forelsker dig i, så er du sikker på at få en boxmadras, der holder længe. Vores modeller er af den bedste kvalitet og alle brands har sine egne fordele og fokusområder. Derfor anbefaler vi altid, at du undersøger de forskellige brands, for at finde netop det brand, der passer til dine behov for sengetype og din personlige stil. 

Vores boxmadrasser passer til alle husets værelser og er også gode som gæstesenge i husets gæsteværelse. En boxmadras er den enkle seng, der kun fylder begrænset og den er derfor god til et lille rum, hvor der ikke er plads til en kæmpe seng. Derudover har boxmadrassen en fin højde, hvis husets rum er udstyret med skråvægge og ikke må være for høje. 

Boxmadrassen er altid det sikre valg til at indrette husets soveværelser, hvis du leder efter en seng, der lever op til alle de basale krav, man har til en seng. Sengen er enkel, elegant og i god kvalitet. Derudover kan man finde senge til en billigere pris end hvis man kigger på de andre sengetyper. Boxmadrassen passer derfor også til gæsteværelset, soveværelset, sommerhuset eller teenageværelset. Du skal dog være opmærksom på, at der selvfølgelig er stor forskel på boxmadras, da pris og kvalitet også går hånd i hånd i denne sammenhæng. 

Hvis du er i tvivl om en boxmadras er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. Du kan også booke en specialist, der kan hjælpe dig videre i processen, så du kommer hjem med den rette seng. Vores specialister kan forklare, hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan vælge, alt efter din krop og dine behov. Det kan være svært at vælge en seng uden at ligge i den. Derfor anbefaler vi altid, at du prøver den ønskede model før køb, så du ender med den rigtige. 

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.