Boxmadras | Køb Boxmadrasser Online | Boxmadras Tilbud

Luk

clear

En boxmadras er til dig, der ønsker en simpel seng, hvor madrassen udgør det bærende element. Boxmadrassen er et populært valg, når man skal have en ny seng, da det minimalistiske og funktionelle design giver mulighed for at få den seng, man ønsker. Denne sengemodel er kendetegnet ved at være bygget op om en base, hvor lameller, fjedre, skum osv. er samlet i en overpolstret ramme. Under madrassens ydre betræk finder man sengens kerne, og det er den, der definerer boxmadrassens fasthed. Boxmadrassen har derfor alle sine egenskaber samlet i én box modsat mange andre sengemodeller. Den hårde ramme på boxmadrassen gør det muligt at montere sengeben direkte på madrassen, så man får en komplet, enkel seng, der er nem at flytte på.

Viva Classic boxmadras

 

Pris 12.997,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 30%

Wonderland Duet boxmadras med helt betræk

 

Normalpris 18.563,00 kr.
Nu 12.998,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 30%

Wonderland Duet boxmadras med delt betræk

 

Normalpris 18.564,00 kr.
Nu 12.999,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 40%

Dunlopillo Pure boxmadras

 

Normalpris 26.666,00 kr.
Nu 15.997,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Ergozone boxmadras

 

Pris 17.997,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 40%

Dunlopillo Passion boxmadras

 

Normalpris 29.952,00 kr.
Nu 17.998,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 36%

Tempur Fusion boxmadras

 

Normalpris 27.999,00 kr.
Nu 17.999,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Multipocket boxmadras

 

Pris 19.997,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland Melody boxmadras med delt betræk

 

Pris 24.462,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland Melody boxmadras med helt betræk

 

Pris 24.462,00 kr.
Se og tilpas model

Viking Kronoberg boxmadras

 

Pris 25.997,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland VIP boxmadras med helt betræk

 

Pris 28.791,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland VIP boxmadras med delt betræk

 

Pris 28.792,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J4 boxmadras

 

Pris 29.228,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J5 boxmadras

 

Pris 35.382,00 kr.
Se og tilpas model

Carpe Diem Malö boxmadras

 

Pris 40.612,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur North boxmadras

 

Pris 41.999,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J6 boxmadras

 

Pris 47.689,00 kr.
Se og tilpas model

Kernen kan være af latex, skum eller fjedre, som alle laves med forskellige fastheder, for at imødekomme den enkelte brugers specifikke behov. Boxmadrassernes kvaliteter og egenskaber varierer producenterne imellem, men fundamentet er altid det samme. Der er dog stor forskel på boxmadrassernes kvalitet, eftersom pris og kvalitet hænger sammen. Det skal du dog ikke bekymre dig om hos os, da vi kun sælger madrasser og senge i den bedste kvalitet på markedet. Dy er derfor sikker på, at uanset hvilken boxmadras du vælger, så er kvaliteten stadig i orden. På denne side har vi et stort udvalg af boxmadrasser til forskellige budgetter og der bør derfor være en seng, der passer til netop dit budget. Boxmadrassen er det budgetvenlige valg, så hvis du ønsker en enkel, men god seng, så skal du læse med her. 

Du kan købe boxmadrasser i forskellige fastheder, og vi anbefaler altid, at man ligger i sengen, før man tager den endelige beslutning. Det er nemlig svært at vide, hvilken fasthed man har behov for, før man ligger i sengen. Du kan altid prøve sengen i butikken og enten købe den online eller i selve butikken - det er helt op til dig. Det er muligt at få forskellige fastheder i sengen, så du og din partner begge kan ligge godt i jeres nye boxmadras. Fastheden er meget individuel og det er derfor vigtigt, at I får rådgivning eller ligge i en masse senge, før I tager et valg om den endelige fasthed. 

Vores boxmadrasser er lavet i den bedste kvalitet og du får en boxmadras, der er dejlig at sove i og holder mange år frem. Boxmadrassen er også god til børneværelset, når barnet er vokset ud af juniorsengen, fordi den er klassisk og barnet kan have sengen lige indtil barnet flytter hjemmefra. Det kræver dog en vis kvalitet, hvis sengen skal holde i 10 år, så vi sælger kun boxmadrasser, der lever op til dine forventninger. 

Kvalitets boxmadrasser til ethvert soveværelse

Hos SengeSpecialisten har vi et stort udvalg af boxmadrasser fra Wonderland, Viva, Tempur, Jensen, Dunlopillo, Viking, Kreamat og Carpe Diem, så der er helt sikker også en boxmadras, der passer til dit soveværelse. Alle brands har fokus på den gode kvalitet, så uanset hvilket mærke du forelsker dig i, så er du sikker på at få en boxmadras, der holder længe. Vores modeller er af den bedste kvalitet og alle brands har sine egne fordele og fokusområder. Derfor anbefaler vi altid, at du undersøger de forskellige brands, for at finde netop det brand, der passer til dine behov for sengetype og din personlige stil. 

Vores boxmadrasser passer til alle husets værelser og er også gode som gæstesenge i husets gæsteværelse. En boxmadras er den enkle seng, der kun fylder begrænset og den er derfor god til et lille rum, hvor der ikke er plads til en kæmpe seng. Derudover har boxmadrassen en fin højde, hvis husets rum er udstyret med skråvægge og ikke må være for høje. Sengen passer også godt til et mindre budget, da de kan findes til nogle gode priser. Boxmadrassen er derfor også et populært valg, hvis du skal have en seng til soveværelset eller gæsteværelset. Her kan du finde en rigtig fornuftig seng til gode penge. Ofte vælger man en lidt billigere model til disse steder, men det er vigtigt, at sengen stadig giverr en god nattesøvn. Derfor vil vi anbefale vores boxmadrasser, der stadig har en god kvalitet og en god pris. 

Derfor skal du vælge en boxmadras

Du skal vælge en boxmadras, fordi du leder efter en enkel seng, der har et simpelt udtryk og kan bruges i mange tidspunkter i livet. Denne seng er god til teenageren, der skal have en seng, der kan bruges, når personen flytter hjemmefra og indtil der er behov for en større seng.

En boxmadras kan fås fra mange forskellige producenter og i forskellige kvaliteter. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, så det er vigtigt at prøve din boxmadras før du køber den endelige seng. Der er stor forskel på om du skal ligge i sengen hver nat eller om boxmadrassen skal bruges et par gange i gæsteværelset eller sommerhuset.

Valg af fasthed og kerne 

Når du skal vælge en boxmadras, kan du vælge en boxmadras med én eller to kerner. Du skal vælge en boxmadras i to kerner, hvis sengen skal kunne komme op ad en smal trappe eller gang. Hvis du vælger to kerner, får du i princippet to enkeltsenge, der bliver sammensat, så du ikke tænker over, at det er to senge. 

Når du køber en boxmadras hos SengeSpecialisten, så har du mulighed for at vælge forskellige fastheder i madrasserne til højre og venstre side. Det giver en bedre liggekomfort for både dig og din partner, når I har den rette madras og fasthed. Madrassen bestemmes ud fra din kropstype og ofte skal mænd og kvinder ikke have ens fastheder.

Få hjælp af en specialist

Boxmadrassen er altid det sikre valg til at indrette husets soveværelser, hvis du leder efter en seng, der lever op til alle de basale krav, man har til en seng. Sengen er enkel, elegant og i god kvalitet. Derudover kan man finde senge til en billigere pris end hvis man kigger på de andre sengetyper. Boxmadrassen passer derfor også til gæsteværelset, soveværelset, sommerhuset eller teenageværelset. Du skal dog være opmærksom på, at der selvfølgelig er stor forskel på boxmadras, da pris og kvalitet også går hånd i hånd i denne sammenhæng. 

Hvis du er i tvivl om en boxmadras er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. Du kan også booke en specialist, der kan hjælpe dig videre i processen, så du kommer hjem med den rette seng. Vores specialister kan forklare, hvad du skal være opmærksom på og hvad du kan vælge, alt efter din krop og dine behov. Det kan være svært at vælge en seng uden at ligge i den. Derfor anbefaler vi altid, at du prøver den ønskede model før køb, så du ender med den rigtige. 

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.