Elevationsseng | Stort Udvalg Af Elevationssenge | God Kvalitet

Luk

clear

En elevationsseng er den ultimative luksus, der giver dig mulighed for at hæve hoved- og fodende i sengen. Det giver mulighed for at tilrette din sovestilling, så den passer til lige netop dine behov. En elevationsseng er kendetegnet ved, at den traditionelle sengebund er erstattet af en motoriseret bund med op til 5 motorer alt efter, hvor avanceret elevationssengen skal være. En typisk elevationsbund har 2 motorer. Elevationsbunde med flere motorer er derfor til dig, der ønsker en seng, som tilgodeser ekstra behov såsom ekstra lændestøtte og nakkestøtte.

Viva Classic elevationsseng

 

Pris 23.994,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 40%

Dunlopillo Pure elevationsseng

 

Normalpris 40.000,00 kr.
Nu 23.998,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 21%

Auping Original Box elevationsseng med 2 motorer

 

Normalpris 38.990,00 kr.
Nu 30.990,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 342 Duet elevationsseng

 

Pris 31.118,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 342 Melody elevationsseng

 

Pris 33.660,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Ergozone elevationsseng

 

Pris 34.994,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Pure Deluxe elevationsseng

 

Pris 35.520,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 20%

Auping Original Box elevationsseng med 3 motorer

 

Normalpris 44.990,00 kr.
Nu 35.990,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 412 Duet elevationsseng

 

Pris 36.586,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Original elevationsseng med 2 motorer

 

Pris 36.990,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Lux Multipocket elevationsseng

 

Pris 36.994,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 342 VIP elevationsseng

 

Pris 37.778,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Essential elevationsseng med 2 motorer

 

Pris 37.990,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 412 Melody elevationsseng

 

Pris 39.128,00 kr.
Se og tilpas model

Viking Hultaby elevationsseng

 

Pris 39.196,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Auronde elevationsseng med 2 motorer

 

Pris 39.990,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J4 Dream elevationsseng

 

Pris 39.998,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 532 Duet elevationsseng

 

Pris 42.684,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Original elevationsseng med 3 motorer

 

Pris 42.990,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 412 VIP elevationsseng

 

Pris 43.246,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Essential elevationsseng med 3 motorer

 

Pris 43.990,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 26%

Wonderland 733 VIP elevationsseng

 

Normalpris 59.288,00 kr.
Nu 43.998,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 532 Melody elevationsseng

 

Pris 45.226,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Auronde elevationsseng med 3 motorer

 

Pris 45.990,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 22%

Tempur North elevationsseng

 

Normalpris 59.998,00 kr.
Nu 46.998,00 kr.
Se og tilpas model

Kreamat Sparta elevationsseng

 

Pris 47.592,00 kr.
Se og tilpas model

Jensen J5 Dream elevationsseng

 

Pris 47.690,00 kr.
Se og tilpas model

Dunlopillo Passion elevationsseng

 

Pris 48.362,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 532 VIP elevationsseng

 

Pris 49.344,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Move Supreme elevationsseng

 

Pris 49.996,00 kr.
Se og tilpas model

Du skal vælge en elevationsseng, hvis du ønsker en seng, der kan meget mere end en traditionel seng. En elevationsseng er til dig, der dyrker meget sport og har gavn af eleverede ben om natten. Men den er også til dig med dårlig ryg og andre skavanker, fordi det kan have en gavnlig effekt for din krop, når du kan tilpasse din liggestilling. Hvis du lider meget af migræne eller døjer med forkølelse, kan en elevationsseng også være en fordel, fordi det kan give en tiltrængt aflastning at sove med hovedet hævet.

Vi forhandler elevationssenge fra mange sengebrands, og du kan udforske alle vores elevationssenge på denne side, hvor alle sengene er repræsenterede. Find elevationssenge fra AupingWonderlandVivaTempur, Kreamat, VikingJensenDunlopillo og Carpe Diem. Alle vores elevationssenge har særlige egenskaber og design, så vil anbefaler, at du forhører dig hos en specialist, så du vælger den rette model til dine behov. 

Vælg forskellige kerner og fastheder 

Vores elevationssenge fås med forskellige kerner og fastheder. Vores elevationssenge kan enten fås med en eller to kerner, alt efter, hvad du ønsker. Du skal vælge to kerner, hvis sengen skal kunne deles, når den fragtes ind i soveværelset. En vigtig faktor når du skal købe en ny seng er madrassens fasthed. I vores udvalg af elevationssenge kan du derfor altid vælge netop den fasthed, der passer til dig. Du kan også vælge forskellige fastheder til sengen, hvis du og din partner ikke skal have den samme fasthed. Fastheden er med til at sikre en god liggestilling og støtter din rygsøjle, så du ligger lige med ryggen. Man har ofte brug for mere støtte ved skuldre og hofte og her er fastheden med til at give dig denne støtte. 

Hvis du ikke ved hvilken fasthed, der passer til dig, så anbefaler vi altid, at du besøger en af vores fysiske butikker og får vejledning af en senge specialist. Specialisten kan tjekke din liggestilling og sikrer, at du ikke synker for langt ned i madrassen eller at madrassen ikke er for hård. Hvis du vælger en seng med den forkerte fasthed kan det give smerter i kroppen og du får en afbrudt nattesøvn. Nattesøvnen har en stor betydning for vores humør og overskud og den forkerte fasthed kan derfor betyde at dit liv bliver forringet. 

Elevationssenge giver muligheder

Med en elevationsseng kan du nemt tilføre din seng flere funktioner og gøre din hverdag nemmere. Elevationen vil give en mere komfortabel stilling til læsning eller til at se fjernsyn fra sengen. Med en elevationsseng bliver det også lettere at komme ud af sengen, hvis du har problemer med at komme ud af en traditionel kontinentalseng, boxmadras eller planseng. Elevationsfunktionerne kan hjælpe dig med at komme op i en behagelig stilling, så du nemmere kan træde ud af sengen og begynde din dag uden problemer. Endvidere kan mange personer med ubehag i lænden hæve fodenden en smule, for at opnå behagelig lindring.

Vores elevationssenge kommer med trådløs fjernbetjening og en dertilhørende app, der gør det nemmere at styre din elevationsseng via mobilen. Nu bliver det ikke nemmere at elevere din seng, uden at du skal finde en bestemt knap på siden af sengen. Vores elevationssenge er udstyrret med den nyeste teknologi, hvilket sikrer en høj levetid på sengens motorer. 

Hvis du er i tvivl om en elevationsseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe digDu kan også booke en specialist, der kan hjælpe dig videre i processen, så du kommer hjem med den rette seng.   


De bedste elevationssenge på markedet

Når du besøger en af vores butikker eller finder vores senge på nettet, så kan du regne med at finde elevationssenge, der emmer af god kvalitet. Du kan finde elevationssenge fra forskellige brands hos SengeSpecialisten, da vi har mange forskellige brands i vores butikker. Vi favoriserer ikke bestemte mærker, men ser på dine behov og ønsker til både fasthed, størrelse og budget.

 

Valg af madras og fasthed

Når du skal finde madrassen til din elevationsseng, så har vi forskellige muligheder alt efter, hvilket sengebrand din seng er fra. Vi anbefaler nemlig altid at du køber madrassen, der passer til sengen, da der kan være forskel på madrasserne fra de forskellige producenter. Madrasserne kan på papiret have præcis samme størrelse, men det er ikke altid at det gør sig gældende i praksis.

Til vores elevationssenge kan du få U-split og H-split madrasser, der sørger for at du kan bruge elevationssengen som ønsket. Du skal vælge U-split hvis det kun er hovedgærdet, der skal kunne eleveres og H-split hvis det både er hoved-og fodenden, der skal eleveres. Det er også muligt at vælge en traditionel madras, hvis begge sider i sengen altid skal eleveres til samme højde.

 

Valg af sengetype

Hos SengeSpecialisten forhandler vi mange forskellige sengetyper. En elevationsseng er kendetegnet ved, at den traditionelle sengebund er erstattet af en motoriseret bund med op til 5 motorer alt efter, hvor avanceret elevationssengen skal være. En typisk elevationsbund har 2 motorer. Elevationsbunde med flere motorer er derfor til dig, der ønsker en seng, som tilgodeser ekstra behov såsom ekstra lændestøtte og nakkestøtte.

 

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.