Elevationsseng | Stort Udvalg Af Elevationssenge | God Kvalitet

Luk

clear

En elevationsseng er den ultimative luksus, der giver dig mulighed for at hæve hoved- og fodende i sengen. Det giver mulighed for at tilrette din sovestilling, så den passer til lige netop dine behov. En elevationsseng er kendetegnet ved, at den traditionelle sengebund er erstattet af en motoriseret bund med op til 5 motorer alt efter, hvor avanceret elevationssengen skal være. En typisk elevationsbund har 2 motorer. Elevationsbunde med flere motorer er derfor til dig, der ønsker en seng, som tilgodeser ekstra behov såsom ekstra lændestøtte og nakkestøtte. Du skal vælge en elevationsseng, hvis du ønsker en seng, der kan meget mere end en traditionel seng. En elevationsseng er til dig, der dyrker meget sport og har gavn af eleverede ben om natten. Men den er også til dig med dårlig ryg og andre skavanker, fordi det kan have en gavnlig effekt for din krop, når du kan tilpasse din liggestilling. Hvis du lider meget af migræne eller døjer med forkølelse, kan en elevationsseng også være en fordel, fordi det kan give en tiltrængt aflastning at sove med hovedet hævet.

Wonderland 342 Duet elevationsseng

 

Pris 31.118,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 342 Melody elevationsseng

 

Pris 33.660,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 412 Duet elevationsseng

 

Pris 36.586,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 342 VIP elevationsseng

 

Pris 37.778,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 412 Melody elevationsseng

 

Pris 39.128,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 532 Duet elevationsseng

 

Pris 42.684,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 412 VIP elevationsseng

 

Pris 43.246,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 26%

Wonderland 733 VIP elevationsseng

 

Normalpris 59.288,00 kr.
Nu 43.998,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 532 Melody elevationsseng

 

Pris 45.226,00 kr.
Se og tilpas model

Wonderland 532 VIP elevationsseng

 

Pris 49.344,00 kr.
Se og tilpas model

Elevationssenge giver muligheder

Med en elevationsseng kan du nemt tilføre din seng flere funktioner og gøre din hverdag nemmere. Elevationen vil give en mere komfortabel stilling til læsning eller til at se fjernsyn fra sengen. Med en elevationsseng bliver det også lettere at komme ud af sengen, hvis du har problemer med at komme ud af en traditionel kontinentalseng, boxmadras eller planseng. Elevationsfunktionerne kan hjælpe dig med at komme op i en behagelig stilling, så du nemmere kan træde ud af sengen og begynde din dag uden problemer. Endvidere kan mange personer med ubehag i lænden hæve fodenden en smule, for at opnå behagelig lindring.

Vores elevationssenge kommer med trådløs fjernbetjening og en dertilhørende app, der gør det nemmere at styre din elevationsseng via mobilen. 

Hvis du er i tvivl om en elevationsseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. 

© 2019 SengeSpecialisten. All rights reserved.