Planseng | Køb Plansenge i God Kvalitet | Prisgaranti

Luk

clear

Plansengen er til dig, der ønsker en enkel og elegant seng, der passer til den skandinaviske stil. En planseng er i grove træk bygget op om en fast sengeramme med en sengebund, hvorpå madrassen bliver placeret. Madrassen, der ligger ovenpå planbunden, går fra kant til kant. Man kan sammensætte to plansenge, så de udgør én dobbeltseng. Man kan også vælge en sengeløsning, hvor sengen er bygget op om to sammenstillede planbunde med én stor madras. På den måde slipper man for revnen mellem madrasserne. Plansengen er en model, der gennem årene er blevet gentænkt og re-designet, så sengen nu også kan findes med et moderne tvist. Plansengen kan også findes i en bæredygtig udgave, hvor sengen er fremstillet i 100% genanvendelige materialer - Det gavner både din søvn og ikke mindst miljøet. Denne grønne omstilling udvikles løbende, så flere plansenge er udviklet med fokus på bæredygtighed.

Spar 21%

Auping Original planseng

 

Normalpris 20.995,00 kr.
Nu 16.495,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 20%

Auping Essential planseng

 

Normalpris 21.995,00 kr.
Nu 17.494,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Original Box planseng

 

Pris 22.995,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 33%

Kreamat Sparta planseng

 

Normalpris 34.995,00 kr.
Nu 23.342,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Auronde planseng

 

Pris 23.995,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Stay Supreme planseng

 

Pris 37.997,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Spring Box Supreme planseng

 

Pris 39.997,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Stay Elite planseng

 

Pris 40.997,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Spring Box Elite planseng

 

Pris 42.997,00 kr.
Se og tilpas model

Den stilfulde planseng er et sikkert valg 

 Mange af vores plansenge føres som elevationssenge, hvis der er et ønske om dette. Hvis plansengen er bygget op af to enkeltmadrasser, kan den ene halvdel af sengen godt udstyres med elevation, selv om den anden ikke er det. Plansengen kan tilpasses både i størrelse og højde, så den passer til dine personlige behov. Den kan også udstyres med både sengegærde og sengebord. Plansengen giver mange muligheder for individuel tilpasning, så den passer til din krop. 

Plansengen er til dig, der ønsker en tidsløs seng, som passer til både teenageren og til forældresoveværelset. Det er en seng, der kan tilpasses individuelt med forskellige madrasser og topmadrasser, så man får en optimal liggekomfort. Plansengen er til dig, der har ondt i ryggen og ønsker en god liggekomfort, og den er til dig, der ønsker en lavere sengemodel.

Klassisk seng 

Den klassiske seng giver et let og elegant look til soveværelset, da sengen ofte er enkel af udseende og der er luft under sengen. Her hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af plansenge, der alle emmer af enkelthed og god sovekomfort. Vi sælger plansenge fra Auping, Kreamat og Tempur, hvilket sikrer, at plansengene altid fremstår i den bedste kvalitet på markedet. Vores udvalg af plansenge føres i mange farver og sammensætninger, så du kan finde lige netop den planseng, der passer til din personlige stil. 

Hvis du er i tvivl om en planseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. Du kan også booke en specialist, der kan hjælpe dig med at finde den planseng, fordi de forskellige brands også har differencer.

Derfor skal du købe en planseng

Plansengen er en klassisk sengemodel, der ikke går af mode. Den giver et elegant look til soveværelset og går op i design og indretning.

Plansengen er til dig, der ønsker en lav seng og til dig, der har ondt i ryggen og ønsker en seng, der kan give en masse støtte. Plansengen kan konfigureres med et stort udvalg af madrasser og fastheder. Vores udvalg af plansenge føres i mange forskellige farver og sammensætninger, så du kan finde lige netop den planseng, der passer til din personlige stil.

Madras og fasthed

Når du køber en planseng, så skal du tage stilling til, hvilken madras du ønsker samt hvilken fasthed, du har behov for. Her kommer vores specialister ofte ind i billedet, da de er eksperter i at rådgive dig i netop liggestillingen og kan se om du ligger korrekt. Specialisterne er på kurser hos vores leverandører og har derfor stor viden om de forskellige brands – både fordele og ulemper.

Book en specialist

Hos SengeSpecialisten ønsker vi at have tid til dig, så du kan få den bedste rådgivning. Derfor anbefaler vi, at du booker en tid hos en af vores specialister. På den måde er du sikker på at der står en specialist klar til dig, når du besøger vores butik.

Hvis du er i tvivl om en planseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. 

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.