Planseng | Køb Plansenge i God Kvalitet | Prisgaranti

Luk

clear

Plansengen er til dig, der ønsker en enkel og elegant seng, der passer til den skandinaviske stil. En planseng er i grove træk bygget op om en fast sengeramme med en sengebund, hvorpå madrassen bliver placeret. Madrassen, der ligger ovenpå planbunden, går fra kant til kant. Man kan sammensætte to plansenge, så de udgør én dobbeltseng. Man kan også vælge en sengeløsning, hvor sengen er bygget op om to sammenstillede planbunde med én stor madras. På den måde slipper man for revnen mellem madrasserne. Plansengen er en model, der gennem årene er blevet gentænkt og re-designet, så sengen nu også kan findes med et moderne tvist. Plansengen kan også findes i en bæredygtig udgave, hvor sengen er fremstillet i 100% genanvendelige materialer - Det gavner både din søvn og ikke mindst miljøet. Denne grønne omstilling udvikles løbende, så flere plansenge er udviklet med fokus på bæredygtighed.

Auping Original planseng

 

Pris 20.995,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Essential planseng

 

Pris 21.995,00 kr.
Se og tilpas model

Auping Auronde planseng

 

Pris 23.995,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 23%

Tempur Spring Box Supreme planseng

 

Normalpris 39.997,00 kr.
Nu 30.997,00 kr.
Se og tilpas model
Spar 21%

Tempur Spring Box Elite planseng

 

Normalpris 41.997,00 kr.
Nu 32.996,00 kr.
Se og tilpas model

Kreamat Sparta planseng

 

Pris 34.995,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Stay Supreme planseng

 

Pris 37.997,00 kr.
Se og tilpas model

Tempur Stay Elite planseng

 

Pris 39.997,00 kr.
Se og tilpas model

Den stilfulde planseng er et sikkert valg 

Mange af vores plansenge føres som elevationssenge, hvis der er et ønske om dette. Hvis plansengen er bygget op af to enkeltmadrasser, kan den ene halvdel af sengen godt udstyres med elevation, selv om den anden ikke er det. Plansengen kan tilpasses både i størrelse og højde, så den passer til dine personlige behov. Den kan også udstyres med både sengegærde og sengebord. Plansengen giver mange muligheder for individuel tilpasning, så den passer til din krop. 

Den klassiske seng giver et let og elegant look til soveværelset, da sengen ofte er enkel af udseende og der er luft under sengen. Her hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af plansenge, der alle emmer af enkelthed og god sovekomfort. Vi sælger plansenge fra Auping og Tempur, hvilket sikrer, at plansengene altid fremstår i den bedste kvalitet på markedet. Vores udvalg af plansenge føres i mange farver og sammensætninger, så du kan finde lige netop den planseng, der passer til din personlige stil. 

Hvis du er i tvivl om en planseng er det rette valg for dig, så kan vores sengeguide hjælpe dig. 

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.