Hovedpude | Køb Hovedpuder fra Tempur, Ringsted Dun, Silvana | Puder

Luk

clear

Selve sengen er selvfølgelig det allervigtigste for en god søvn, men der skal stadig lidt mere til, før dit personlige sovemiljø er helt på plads. I denne kategori kan du finde vores store udvalg af hovedpuder, der kan give dig den nødvendige støtte, når du skal sove. Hovedpuden har nemlig en stor betydning for om du sover ordentligt om natten og er derfor en investering i din gode nattesøvn. En god hovedpude har stor betydning for, om du kan falde til ro, slappe af og sove godt om natten. Derfor er det vigtigt, at du vælger en pude, der passer til netop dit behov, og som kan give dig den hoved- og nakkestøtte, du har brug for.

Spar 60%

Viva Rhodonit hovedpude 50x30 cm

 

Normalpris 549,00 kr.
Nu 219,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Turmalin hovedpude 58x48 cm

 

Pris 599,00 kr.
Se og tilpas model

Viva Spektrolit hovedpude 60x40 cm

 

Pris 649,00 kr.
Se og tilpas model

Hvilken hovedpude du har behov for, afgør vi ud fra en række forskellige faktorer. Skal hovedpuden være blød, medium eller fast, ligger du bedst med en lav, mellem eller høj pude – og foretrækker du en pude med dunfyld, en fremstillet i skum, latex eller et helt fjerde materiale? Selvom spørgsmålene kan være mange, er vi her for at hjælpe dig. 

Uanset din sovestilling, er det vigtigt at hovedpuden er med til at sørge for, at du opnår en lige ryg. Som hovedregel skal du derfor have en høj og fast pude, hvis du sover på siden, en mellemstor pude, hvis du sover på ryggen og en flad pude, hvis du sover på maven. Hvis du eksempelvis har en fast madras, så skal du typisk have en relativt høj eller fast pude, så nakken og rygsøjlen er lige og støttes optimalt af puden. 

Stort udvalg af kvalitetshovedpuder

Hos SengeSpecialisten finder du et bredt udvalg af kvalitetshovedpuder fra bl.a. Ringsted Dun, Dunlopillo, Temprakon, Tempur, Quilts of Denmark, Silvana og mange andre kendte brands. Fælles for dem alle er, at de yder en god støtte og giver dig en super nakkekomfort, som giver en god nats søvn.

Mangler du en dyne til din hovedpude? Så kan du se vores store udvalg af dyner her. 

Ergonomisk hovedpude 

Hos SengeSpecialisten har vi et stort udvalg af ergonomiske hovedpuder og specialpuder, der alle har ét fælles formål: De sørger for, at du har en korrekt liggestilling hele natten. Der er nemlig forskel på hovedpuden alt efter om du er kvinde, mand og om du ligger på ryggen eller på siden. Alle disse faktorer er vigtige at tænke på, når du skal købe ny hovedpude. 

Du skal vælge en ergonomisk hovedpude, hvis du leder efter en hovedpude til dårlig nakke. Det vil nemlig kunne støtte din nakke hele natten, så du får afspændt ordentligt, og er klar til næste dag uden smerter. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken hovedpude, der passer til dig og din sovestilling, så spørg en af vores mange specialister til råds. De står altid klar i butikkerne med gode råd og erfaringer, som de elsker at dele ud af. Du kan også læse vores Guide til den rigtige hovedpude, hvis du ønsker lidt mere inspiration, før du køber din nye hovedpude. 

© 2020 SengeSpecialisten. All rights reserved.