Sengetæpper | Find bl.a. Södahl Sengetæpper i Alle Størrelser

Luk

clear

Fælles for alle vores sengetæpper er én ting, og det er kombinationen af design og kvalitet. Hos SengeSpecialisten har vi et bredt udvalg af sengetæpper, der kan pynte din seng. Vores sengetæpper er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det betyder, at du altid får et sengetæppe, der er i god kvalitet og dejligt at ligge med i sengen. Uanset størrelsen på din seng kan du finde et eller flere sengetæpper online her på siden, der passer til din seng. Vi har sengetæpper i forskellige farver og stilarter, så vælg et sengetæppe med dit favoritmønster eller din yndlingsfarve. Vores sengetæpper er meget alsidige, så du kan bruge sengetæpperne forskellige steder i hjemmet og sengetæpperne kan holde mange år frem.

Södahl Poetry sengetæppe 150x260 cm tea

 

Pris 499,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 150x260 cm ash

 

Pris 499,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 150x260 cm china

 

Pris 499,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 200x260 cm ash

 

Pris 699,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 200x260 cm china

 

Pris 699,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 200x260 cm tea

 

Pris 699,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 240x260 cm ash

 

Pris 799,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 240x260 cm tea

 

Pris 799,00 kr.
Se og tilpas model

Södahl Poetry sengetæppe 240x260 cm china

 

Pris 799,00 kr.
Se og tilpas model

Find dit sengetæppe hos SengeSpecialisten

Sengetæpper er med til at skabe et roligt udtryk i soveværelset, så det er rart at komme tilbage til sengen efter en lang dag på farten. Der er ikke noget værre end at komme hjem efter en lang dag og finde et rodet soveværelse. Når du bruger et sengetæppe til den opredte seng, så fremstår dit soveværelse ryddeligt og soveværelset får et ensartet udtryk.

Sengetæpperne i vores sortiment er dekorative og flotte, men udover den dekorative funktion, kan sengetæpperne være en god investering i vintermånederne, hvor de kan give ekstra varme. Sengetæppet kan også bruges på en kold sommeraften, hvor det bløde sengetæppe kan forlænge sommeraftenen på terrassen. Du kan også bruge sengetæpperne i stuen, hvis du leder efter et stort og blødt tæppe til hyggelige stunder i sofaen.

Husk at give din seng luft

Selvom sengetæppet pynter på sengen, skal du alligevel huske at give din seng luft. Derfor anbefaler vi, at du venter lidt med at dække sengen til med et sengetæppe, når du forlader sengen om morgenen. Sengen har nemlig brug for at komme af med kroppens varme, som den har opsamlet gennem natten.

Du bør vente med at rede sengen om morgenen, fordi det giver de bedste forudsætninger for, at du undgår husstøvmider i sengen. Husstøvmiderne elsker den varme og fugt, som vores kroppe afgiver i løbet af natten, og hvis sengen bliver dækket til med et stort og tungt sengetæppe, er det paradis for husstøvmider.

Sengetæpper til enkeltsenge og dobbeltsenge

Sengetæpper kan bruges til både enkeltsenge og dobbeltsenge. Hvis du har en enkeltseng, der også bruges som en sofa om dagen, kan du med fordel bruge et sengetæppe sammen med store puder langs væggen. Det ser pænt ud og gør det komfortabelt at sidde i sengen. En enkeltseng måler normalt mellem 80 cm og 100 cm, så et sengetæppe, der er 150 cm bredt, vil være det perfekte valg til enkeltsengen.

Hvis du har en dobbeltseng, kan den have mange forskellige bredder. Som tommelfinderregel skal dit sengetæppe være mindst 50 cm bredere end din seng, så den præcise bredde afhænger af, hvor høj og bred din seng er. Det er også en smagssag, hvor langt du ønsker at sengetæppet skal gå ned langs sengen. 

Hvis du har specifikke ønsker til dit sengetæppe, står vores specialister klar til at hjælpe i butikkerne, hvor du også finder et stort udvalg af vores sengetæpper. Mange af sengetæpperne i vores udvalg er brugt til opredningen i butikkerne, så du kan mærke og se favorit sengetæppet før køb.

© 2021 SengeSpecialisten. All rights reserved.